Työnohjaus- Yhdessä Pohtiminen
Henkilökohtaista työnohjaustani kuvaa taustateorioista parhaiten dialoginen vuorovaikutus- ja voimavarakeskeisyys, jonka taustalla on ratkaisukeskeinen lähestymistapa sekä aina ohjattavien olemassa olevia voimavaroja hyödyntävä työote.
Työnohjaukseni on Reflektiivistä asioiden-, ajatusten-, tunteiden-, ja toiminnan tarkastelua. Työnohjauksissa minulle on luontevaa käyttää Narratiivista lähestymistapaa, jolla ryhmässä luomme kokemuksillemme merkityksiä kertomustemme kautta. Yhteinen vuoropuhelu Dialogisuus on yksinkertaisesti ilmaistuna itselemme merkityksellisten asioiden yhdessä pohtimista.
Työnohjaus voidaan toteuttaa ohjattavan työpaikalla, tai erikseen sovitusti. Tapaan ryhmiä- tai yksilö ohjattavia noin sadan kilometrin säteellä Porvoosta, mutta etäyhteyksien (teams, zoom..) kautta toteutettuna työnohjaaminen onnistuu laajemmin.
Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) jäsenenä toimin jäsenliiton eettisten periaatteiden mukaisesti.
"Työnohjauksen avulla pystytään ymmärtämään ja hallitsemaan omia tunteitaan entistä paremmin, jolloin omat rajat ihmisten ja asioiden kohtaamisen välillä vahvistuu"

"Yksi musta piste antaa katsojalleen tilan ajatella mustana kohtana paperia, tai toisinaan katsoa kaikkea sitä valkoista joka on sen ympärillä"
